Startsida / Inlägg

20 % rabatt på Omorovicza

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Detta är ett samarbete med Look Fantastic som erbjuder Skönhetsredaktörernas läsare 20 procents rabatt vid beställning av Omorovizsas produkter. Uppge Kod AB20
Detta är ett samarbete med Look Fantastic som erbjuder Skönhetsredaktörernas läsare 20 procents rabatt vid beställning av Omoroviczas produkter. Uppge Kod AB20

Look fantastic är ett relativt nystartat prenumerationsföretag i Sverige som satsar på exklusiva boxar med relevant skönhetsinnehåll och in den här månaden hade företaget en extra ordinär box som innehöll bland annat tre stycken fullstora produkter från det ungerska spamärket Omorovicza.

Boxen sålde dock slut innan den ens hann komma ut och många blev besvikna över detta. Som plåster på såren har jag blivit kontaktad av Look Fantastic som nu erbjuder Skönhetsredaktörernas läsare 20 procents rabatt på Omorovicza via Look fantastics hemsida. Om ni uppger koden AB20.

Jag vill då, så klart passa på att tipsa om mina favoriter:

Omoroviczas refining facial polischer  som är en peeling som innehåller mineraler och mikroalger som boostar lystern. Även deras cleansing foam är bra tycker jag.

omorovicza05

Omorovicza är ett spamärke från Ungern som har sitt säte i USA. Jag har träffat medgrundaren till märket Margaret de Heinrich (gift med amerikanske/ungraren Steve de Heinrich), som berättade för mig att familjen har planer på att eventuellt öppna upp den unika källan med termalvatten i Ungern, för allmänheten.

Produkterna är förutom thermalvattengrundade, även tillverkade enligt fermenteringsprinciper, vilket gör dem extra spännande tycker jag. Mikrobiom ligger i tiden och anses vara bariärrstärkande för huden.

Förre diplomaten Elisabeth blev kär och sadlade om till skönhetsambassadör för det egna märket Omorovizsa
Förre diplomaten Margaret blev kär och sadlade om till skönhetsambassadör för det egna märket Omorovicza
Senaste boxen från Look Fantastic gick åt som smör i solsken
Senaste boxen från Look Fantastic gick åt som smör i solsken men nu har ni chansen att prova på några godsaker via bloggen.
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB