Startsida / Inlägg

Peg Parnevik frontar Max Factor i #myfactor

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Peg Pernevik blir sminkad av Max Factors egna creative director, Tomas Lenneryd. Foto: agge

Peg Parnevik frontar Max Factors nästa makeup-kampanj som företaget kallar #myfactor-kampanjen och på ett pressmöte på Hotel Diplomat fick vi träffa Peg som själv berättade om tilldragelsen.

”Jag blev jätteglad så klart. Jag är egentligen inte någon sminktjej, sådär, men när jag hörde konceptet och hashtagen #myfactor så kändes det klockrent. Gör det på ditt eget vis, passar bra in på mig. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till hur man sminkar sig”, berättar Peg Parnevik.

Hur ser dina egna skönhetsrutiner ut?

Är det någonting som jag lägger krut på så är det mina naglar. Jag gillar att ha välvårdade naglar”, berättar Peg.

Peg gillar sina naglar!
Peg gillar sina naglar!

Vilka är dina 3 bästa skönhetstips?

”Börja med en bra grund innan du lägger makeupen. Jag har alltid en bra fuktighetskräm på huden som start. Är huden återfuktad sitter makeupen bättre”.

Mitt andra tips är att använda mjuka hårsnoddar om du sätter upp håret i en tofs. Gummiband sliter hårt på håret så se till att ha ordentliga och anpassade snoddar.

Mitt tredje tips är att inte vara så hård mot dig själv. Omfamna dig själv och var nöjd med hur du ser ut. DEt finns inga rätt eller fel. Kör på bara!”, säger Peg till mig.

 

 

”Jag är en stor förespråkare av att man skall veta sitt värde och älska sig själv. Skönhet är något personligt och vi har alla något vi gillar lite extra med oss själva. För mig handlar #myfactor kampanjen om just det, att komma ihåg sin unikhet och dem saker du älskar hos dig själv, det som gör dig till just dig. Jag tycker att i dagens samhälle lägger vi för mycket fokus på att jämföra oss själva med andra och glömmer ofta att älska sig själv”, säger Peg Parnevik.

 

Miracle Contouring Palette lanseras vecka 7 och kostar 199 kr.

”Miracle contouring palette är en bra förstagångspalett om man inte är van att använda den här tekniken. Du kan bara inte misslyckas med den här”, säger Tomas Lenneryd på pressmötet på Hotel Diplomat.

Glowet fixar du med Max Factors
Glowet fixar du med Max Factors Miracle Glow Duo Pro Illuminator
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB