Startsida / Inlägg

Nya favoriter på Stockholm Beauty Week 2018

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Årets upplaga av Stockholm Beauty Week var en exposé i nya spännande märken blandat med nygamla favoriter som jag jag gärna återkommer till! Två danska märken lanserades under Stockholm Beauty Week, det ekologiska parfymmärket Unique Beauty och det ekologiska makeupmärket Miild. Till det senare var kön så lång att jag aldrig kom till! Blev ordentligt förtjust i Unique Beautys dofter, speciellt doften Ingrid!

 

Franska märket Anne Semonin bjuder på en hel serie finstämda oljor och serum för ansikte och kropp. Där fastnade jag för deras glowserum som jag fick ta med mig hem och testa.

Lundensiska märket Bruns Products har släppt en härlig hårsuffle som doftar mynta! Sufflé  som konsistens är spännande tycker jag! Dessutm var doften fantastisk

Moana skincare är ett nytt spännande ekologiskt ärke från Nya Zeeland som jag ser fram emot att testa. Det är en stor serie med bland annat flera produkter för män.

Syreaktiverad kol är fortsatt stort och allt fler producenter lägger det i tandkrämen eftersom det visat sig vara naturligt antibakteriellt och inflammationshämmande. Curaprox hade en välbesökt monter under Stockholm Beauty Week 2018.

 

Svenska märket Midnattsol producerar i Korea men använder svenska ingredienser vilket jag gillar. Asien möter Skandinavien! Här fastnade jag för lingonfröoljan. Gillar invärtes beauty! Det här är ett spännande märke som jag vill lära mig mer om.

Svenska hynE är ytterligare ett intressant märke med fyra olika hyaluronsyror. Fick en sådan där ”spruta” fylld med hyaluronspruta som man applicerar utanpå huden, som jag ska testa.

Renlive är också nytt för mig. De kallar det för medicinsk hudvård. Men den är inte receptbelagd, så jag funderar lite över namnet. Återkommer om det om jag får tillfälle att bekanta mig mer med märket.

K-Beauty är fortfarande stort trots att det är ett land som har pissiga djurrättsförhållande och utför tester på djur. 

Lipmask är K-beauty för läpparna. Läppmasker.

Snyggaste montern på hela Stockholm Beauty Week hade Qvisi, som har tagit fram smarta rengöringsattiraljer och dessutom har de där eftertraktade sidenkuddarna som gör att man inte vaknar upp med sovrynkor! Bingo!

Belgiska Nannic fick ju en Beauty Oscar av oss i våras i kategorin Bästa Lyx serie. De hade gjort en jätte fin monter och ställt upp en Oscarstatyett. Jätte kul!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB